Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Dresscode

U dient de dresscode te respecteren. Onmiddellijk na het onthaal of binnenkomst, bent U verplicht zich om te kleden in de vestiaires. Behalve op zaterdag : dan start de dresscode vanaf 2200-2230 hr

Lingerie is de dresscode voor IEDEREEN. Wij beschouwen als lingerie :

DAMES

Voor de dames vragen wij (sexy)lingerie, korte babydol of een uiterst sexy outfit zoals minirokje,minishortje, shaps, doorkijktopje alsook de typische clubkledij in leer, vinyl, latex of rubber. Naakt mag altijd.

Worden NIET toegelaten: badpakken (ook niet tijdens de zomer), stadskledij, jeans, ¾ of lange broeken, leggings, t-shirts.

HEREN

Voor de heren vragen wij een slip, string, boxershort, kilt, shaps of de typische clubkledij in leer, latex, vinyl of rubber.

Worden NIET toegelaten: ¾ broeken of shorts, lange broeken, jeans, hemden, gewone T-shirts met lange/korte mouw/T-shirts met opschriften.... enz.

Indien de dresscode NIET gerespecteerd wordt, heeft Club Gercellinos en/of haar personeel het recht om:

  • U drank te weigeren totdat U in de juiste dresscode bent
  • U uit de club te zetten al dan niet definitief

TRAVESTIES

Alles toegelaten, zolang het vrouwelijk is.

Komende event:

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

25 January, 2018

XXl Edition met nu al 11 POEPGEILE MILFS. Een MILF (Mother I Like to Fuck) is een lekkere en geile vrouw vanaf 30 jaar die voor elke man onweerstaanbaar is en die het ZELF lekker vindt om met  mannen te genieten van heerlijke sexmomenten.

Deze 11 lekkere geile internationale MILFEN hebben zich spontaan aangeboden en zullen zeker aanwezig zijn :

1. meer info volgt

Uiteraard zullen zij bijgestaan worden door de aanwezige sexkoppels die steeds meer en meer (TERUG)komen en wel weten wat te doen in Club Gercellinos hihi....

Maak het mee en beleef het zoals nooit tevoren... Een 7 uur durend SEXFEEST, boordevol gevuld met lust, passie en, hmm, ja die ooh zo gekende geile Gercellinos sexsfeer(al door VELEN gekopieerd, nog NOOIT geëvenaard !) En natuurlijk  kan je ook lekker smullen v e koud/warm buffet incl frietjes/Kroketjes en kan je nog volop (na)genieten in de sauna.

En dit alles voor een FANTASTISCHE PRIJS want mannen, jullie betalen slechts 80 € voor dit supergeile SEXFESTIJN,(daar waar je op een ander gemakkelijk 120 € voor moet betalen)  koppels 30 € en dames  gratis toegang. Vraag dus niet hoe het kan, maar PROFITEER ervan... want je zou wel echt gek zijn om op een ander te gaan.... NIET reserveren maar wel (klaar) komen is dus de boodschap en men zegge het voort...

Club Gercellinos : Nr 1 in SEXPLEZIER en ja, gelukkig weten de mannen wel waarom want NIEMAND doet heter/beter !!

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief