Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Extra promoties of kortingen

JANUARI KORTINGEN

1. Voor de NIEUWE koppels : kom op zaterdagavond onze club verkennen want in januari voor ALLE NIEUWE koppels GRATIS inkom.

2. Happy Hour op vrijdag: In januari hanteren we het zogenoemde "HAPPY HOUR" systeem.

Korting voor de koppels : zij betalen slechts 0 € JAWEL, NUL EUROOOOO (indien binnen voor 2100 hr), daarna 30€

Korting voor de mannen : zij betalen op vrijdagavond 70 € EN....indien ze binnen zijn NA 22 00 hr betalen ze SLECHTS 50 € !!

 

VOORDEELKAARTEN 250 € / 500 €

Voor de koppels :

1. de voordeelkaart van 250 €. (5 x inkom)

Wat krijgt U hiervoor : U krijgt hiervoor 5 x een inkom voor een dag naar keuze. Een snel rekensommetje zegt ons dat dit in totaal al snel een waarde heeft van 300 € (uw voordeel is dus 50 €) De voordeelkaart van 250 € is geldig voor een periode van 6 maand!

2. de voordeelkaart van 500 €. (11 x inkom)

Wat krijgt U hiervoor : U krijgt hiervoor 10 x een inkom voor een dag naar keuze en daar bovenop nog 1 extra, dus in totaal 11x inkom !! voor een dag naar keuze. Hier ook weer snel een rekensommetje : 11 x 60 € = 660 € (uw voordeel is dus 160 €) De voordeelkaart van 500 € is geldig voor een periode van 12 maand !

Voor de single heren :

1. de voordeelkaart van 275 €.

Wat krijgt U hiervoor : U krijgt hiervoor 5x een inkom voor een dag naar keuze, dus U kan komen op een maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, met uitzondering van de VIP party op de 1ste dinsdag. Een snel rekensommetje zegt ons dat dit in totaal al snel een waarde heeft van 400 € (hoe komen we hieraan : normaal gezien 70€ inkom x 5 = 350 € + 50 € korting op de VIP = TOTAAL 400 €) Uw voordeel is dus MINIMAAL 125 € want het is ook zo dat U op de VIP Party geniet v e korting van 50% als U beschikt over de voordeelkaart van 275 €. De voordeelkaart van 275 € is geldig voor een periode van 6 maand. (dus u investeert slechts 275 € en uw voordeel is MINIMAAL 125 €, dat is maar liefst 45% RENDEMENT!!. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

2. de voordeelkaart van 550 €.

Wat krijgt U hiervoor : U krijgt hiervoor 10x een inkom voor een dag naar keuze (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag) met daarbovenop nog 1 extra GRATIS inkom voor de VIP Party op een dinsdag.  Een snel rekensommetje zegt ons dat dit in totaal al snel een waarde heeft van 800 € (hoe komen we hieraan : normaag gezien 70 € inkom x 10 = 700 € + 1 gratis inkom VIP twv 100 €) Uw voordeel is dus MINIMAAL 250 €) want U geniet eveneens v e korting van 50% voor de VIP Party als U beschikt over de voordeelkaart van 550€. De voordeelkaart van 550 € is geldig voor een periode van 12 maand. (dus U investeert 550 € en uw voordeel is MINIMAAL 250 €, dat is hier ook maar liefst 45 % RENDEMENT. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan

Komende event:

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

25 January, 2018

XXl Edition met nu al 11 POEPGEILE MILFS. Een MILF (Mother I Like to Fuck) is een lekkere en geile vrouw vanaf 30 jaar die voor elke man onweerstaanbaar is en die het ZELF lekker vindt om met  mannen te genieten van heerlijke sexmomenten.

Deze 11 lekkere geile internationale MILFEN hebben zich spontaan aangeboden en zullen zeker aanwezig zijn :

1. meer info volgt

Uiteraard zullen zij bijgestaan worden door de aanwezige sexkoppels die steeds meer en meer (TERUG)komen en wel weten wat te doen in Club Gercellinos hihi....

Maak het mee en beleef het zoals nooit tevoren... Een 7 uur durend SEXFEEST, boordevol gevuld met lust, passie en, hmm, ja die ooh zo gekende geile Gercellinos sexsfeer(al door VELEN gekopieerd, nog NOOIT geëvenaard !) En natuurlijk  kan je ook lekker smullen v e koud/warm buffet incl frietjes/Kroketjes en kan je nog volop (na)genieten in de sauna.

En dit alles voor een FANTASTISCHE PRIJS want mannen, jullie betalen slechts 80 € voor dit supergeile SEXFESTIJN,(daar waar je op een ander gemakkelijk 120 € voor moet betalen)  koppels 30 € en dames  gratis toegang. Vraag dus niet hoe het kan, maar PROFITEER ervan... want je zou wel echt gek zijn om op een ander te gaan.... NIET reserveren maar wel (klaar) komen is dus de boodschap en men zegge het voort...

Club Gercellinos : Nr 1 in SEXPLEZIER en ja, gelukkig weten de mannen wel waarom want NIEMAND doet heter/beter !!

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief