Gercellinos 2.0, de hipste club van België. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!

Komende event:

Donderdag:  hoerige sletjes en koppels willen afgeneukt worden  v 12-18 hr

Donderdag: hoerige sletjes en koppels willen afgeneukt worden v 12-18 hr

19 July, 2018

Aan allen die sex als hobby hebben : houden jullie van vingeren, beffen, neuken of lekker gepijpt te worden tot de laatste druppel?

Kom dan zeker langs want het zal er donderdag weer stevig + geil aan toe gaan.

En waarom? Heel simpel: de sletjes/koppeltjes die komen, die zijn geil, heel geil en staan zo heet als boter. Daarom  mogen jullie rekenen op n SUPER SEXFEEST met alleen maar mensen die weten waar ze voor komen en dat is ZORGELOOS ten volle v sex genieten zonder op de klok te moeten kijken.

En dat t GEIL zal worden, dat staat nu al vast want we gaan bij lekker weer, heerlijk buitensexen en SPUITEN, BUKAKE, BEFFEN, NEUKEN(met) en nog zo veel meer is hier heel normaal met deze sexverslaafde sletten en sexkoppeltjes die t beste v zichzelf zullen geven.

Bij ons dus niet uren hopeloos bang afwachten zoals in de meeste clubs maar wel binnenkomen en meedoen, hiervoor zijn we gekend want keiharde sex beleven met deze geile vrouwen en koppeltjes die er ZELF ook zin in hebben, ja dat is ons motto.

En voor de prijs moet je het zeker niet laten want koppels betalen 30 €, dames gratis en heren slechts 60 € voor 6 hr zorgelose sexheerlijkheid.

NIET reserveren, gewoon (klaar)komen en genieten maar.

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief