Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Openingsuren en tarieven

DagOpeningsurenTarieven
Maandag 12.00-18.00

Koppel : 30 €       Dame : gratis  Heer : 60 €

 

 

 
Donderdag

12.00-18.00

Koppel : 30 €       Dame : gratis  Heer : 60 €

Vrijdag

14.00-01.00

Koppel : GRATIS (indien binnen voor 2100 hr, daarna 30 €)   Dame : gratis      

Heer : 70 € (maar indien binnen NA 2200 hr = 50 €)

Zaterdag 20.00-03.00

Koppel : 60 €  Dame : 20 €

Heer : 80 € (indien binnen VOOR 2100 hr, NA 2100 hr = 90 €) Heren zijn beperkt op zaterdag, dus VOORAF bellen naar 0477/79.99.17

dinsdag, woensdag zondag
GESLOTEN
GESLOTEN

Onze openingsuren en prijzen kunnen afwijken naargelang de thema's op die dag. Kijk dus steeds naar het programma van die dag.

De forfaitaire inkomprijs omvat : buffet, alle dranken, discotheek, toegang tot de relaxruimtes met aanhorigheden.

Individueel lidmaatschap is verplicht aangezien we een privé(paren)club zijn en kost  10 € per persoon en per jaar. Dit wordt onmiddellijk bij uw eerste bezoek ter plaatse aangemaakt op basis van uw identiteitskaart/paspoort en/of rijbewijs. De toegang wordt uitsluitend verleend aan personen + 18 jaar !

Er kan kontant betaald worden maar ook met Mister Cash/Bancontact en de gebruikelijke Credit Cards zoals Visa en Mastercard.

Komende event:

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

25 January, 2018

XXl Edition met nu al 11 POEPGEILE MILFS. Een MILF (Mother I Like to Fuck) is een lekkere en geile vrouw vanaf 30 jaar die voor elke man onweerstaanbaar is en die het ZELF lekker vindt om met  mannen te genieten van heerlijke sexmomenten.

Deze 11 lekkere geile internationale MILFEN hebben zich spontaan aangeboden en zullen zeker aanwezig zijn :

1. meer info volgt

Uiteraard zullen zij bijgestaan worden door de aanwezige sexkoppels die steeds meer en meer (TERUG)komen en wel weten wat te doen in Club Gercellinos hihi....

Maak het mee en beleef het zoals nooit tevoren... Een 7 uur durend SEXFEEST, boordevol gevuld met lust, passie en, hmm, ja die ooh zo gekende geile Gercellinos sexsfeer(al door VELEN gekopieerd, nog NOOIT geëvenaard !) En natuurlijk  kan je ook lekker smullen v e koud/warm buffet incl frietjes/Kroketjes en kan je nog volop (na)genieten in de sauna.

En dit alles voor een FANTASTISCHE PRIJS want mannen, jullie betalen slechts 80 € voor dit supergeile SEXFESTIJN,(daar waar je op een ander gemakkelijk 120 € voor moet betalen)  koppels 30 € en dames  gratis toegang. Vraag dus niet hoe het kan, maar PROFITEER ervan... want je zou wel echt gek zijn om op een ander te gaan.... NIET reserveren maar wel (klaar) komen is dus de boodschap en men zegge het voort...

Club Gercellinos : Nr 1 in SEXPLEZIER en ja, gelukkig weten de mannen wel waarom want NIEMAND doet heter/beter !!

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief