Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Uw verjaardag

Het vieren van uw verjaardag is altijd een plezante gebeurtenis! Wij van Club Gercellinos hebben ervoor gekozen om dit gezamenlijk (met meerderen) te vieren op de tweede zaterdag v d maand

Een voorbeeld : iemand is jarig in juli, die kan zijn/haar verjaardag komen vieren op de tweede zaterdag van juli. Iemand is jarig in januari, die kan dan zijn/haar verjaardag komen vieren de tweede zaterdag in januari enzovoorts.

We hebben bewust gekozen voor de tweede zaterdag v d maand, zodat er niet teveel speling in tijd is. Vervolgens hadden wij Ook graag VOORAF van U vernomen (tel of mail) wie er komt, zodat wij ook voor de nodige verrassingen zoals extra acts, special food, versieringen e.d kunnen zorgen.

Vervolgens gaan we deze verjaardagen ook EXTRA BELONEN  en hoe ?

STANDAARD

Wie die maand dan jarig is, krijgt een flesje bubbels, er wordt gezorgd voor een lekker dessertje of stukje gebak en je mag je eigen verzoeknummerjte uitkiezen.

Vervolgens krijgen zij EXTRA een GRATIS inkom geldig voor een andere zaterdag (geldig voor 1 maand en deze gratis inkom is uitsluitend voor koppels en single dames)

Wie op deze tweede zaterdag van de maand een  NIEUW koppel meebrengt, die mag die dag zelf GRATIS binnenkomen. Brengt U een tweede nieuw koppel mee, dan mag je natuurlijk gratis binnen maar krijg je daarbovenop nog een extra gratis inkom, geldig voor één maand. Brengt U een derde nieuw koppel mee, dan krijg je twee gratis inkoms enz enz.

Ambiance vollen bak dus, want met zoveel jarigen in de buurt, is het geilzellig troef !!

VIP (vanaf 3 NIEUWE koppels en één week vooraf melden aub)

Wanneer U 3 NIEUWE koppels meebrengt, verwennen we U nog eens EXTRA. We houden een tafel gereserveerd voor U en uw vrienden, schenken de aperitief aan tafel en belonen U vervolgens nog met een leuk presentje. Uiteraard bekom je ook hier de voorziene gratis inkoms.

Komende event:

1 January, 1970

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief