Gercellinos 2.0, de hipste club van Belgiƫ. Spanning, klasse en erotiek verzekerd!


Uw verjaardag

Het vieren van uw verjaardag is altijd een plezante gebeurtenis! Wij van Club Gercellinos hebben ervoor gekozen om dit gezamenlijk (met meerderen) te vieren op de tweede zaterdag v d maand

Een voorbeeld : iemand is jarig in juli, die kan zijn/haar verjaardag komen vieren op de tweede zaterdag van juli. Iemand is jarig in januari, die kan dan zijn/haar verjaardag komen vieren de tweede zaterdag in januari enzovoorts.

We hebben bewust gekozen voor de tweede zaterdag v d maand, zodat er niet teveel speling in tijd is. Vervolgens hadden wij Ook graag VOORAF van U vernomen (tel of mail) wie er komt, zodat wij ook voor de nodige verrassingen zoals extra acts, special food, versieringen e.d kunnen zorgen.

Vervolgens gaan we deze verjaardagen ook EXTRA BELONEN  en hoe ?

STANDAARD

Wie die maand dan jarig is, krijgt een flesje bubbels, er wordt gezorgd voor een lekker dessertje of stukje gebak en je mag je eigen verzoeknummerjte uitkiezen.

Vervolgens krijgen zij EXTRA een GRATIS inkom geldig voor een andere zaterdag (geldig voor 1 maand en deze gratis inkom is uitsluitend voor koppels en single dames)

Wie op deze tweede zaterdag van de maand een  NIEUW koppel meebrengt, die mag die dag zelf GRATIS binnenkomen. Brengt U een tweede nieuw koppel mee, dan mag je natuurlijk gratis binnen maar krijg je daarbovenop nog een extra gratis inkom, geldig voor één maand. Brengt U een derde nieuw koppel mee, dan krijg je twee gratis inkoms enz enz.

Ambiance vollen bak dus, want met zoveel jarigen in de buurt, is het geilzellig troef !!

VIP (vanaf 3 NIEUWE koppels en één week vooraf melden aub)

Wanneer U 3 NIEUWE koppels meebrengt, verwennen we U nog eens EXTRA. We houden een tafel gereserveerd voor U en uw vrienden, schenken de aperitief aan tafel en belonen U vervolgens nog met een leuk presentje. Uiteraard bekom je ook hier de voorziene gratis inkoms.

Komende event:

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

MILF NEUKMARATHON met nu al 11 MILFS waarvan 2 SPECIALE GASTES v 12-19 hr man man man kan t nog heter/beter ??

25 January, 2018

XXl Edition met nu al 11 POEPGEILE MILFS. Een MILF (Mother I Like to Fuck) is een lekkere en geile vrouw vanaf 30 jaar die voor elke man onweerstaanbaar is en die het ZELF lekker vindt om met  mannen te genieten van heerlijke sexmomenten.

Deze 11 lekkere geile internationale MILFEN hebben zich spontaan aangeboden en zullen zeker aanwezig zijn :

1. meer info volgt

Uiteraard zullen zij bijgestaan worden door de aanwezige sexkoppels die steeds meer en meer (TERUG)komen en wel weten wat te doen in Club Gercellinos hihi....

Maak het mee en beleef het zoals nooit tevoren... Een 7 uur durend SEXFEEST, boordevol gevuld met lust, passie en, hmm, ja die ooh zo gekende geile Gercellinos sexsfeer(al door VELEN gekopieerd, nog NOOIT geëvenaard !) En natuurlijk  kan je ook lekker smullen v e koud/warm buffet incl frietjes/Kroketjes en kan je nog volop (na)genieten in de sauna.

En dit alles voor een FANTASTISCHE PRIJS want mannen, jullie betalen slechts 80 € voor dit supergeile SEXFESTIJN,(daar waar je op een ander gemakkelijk 120 € voor moet betalen)  koppels 30 € en dames  gratis toegang. Vraag dus niet hoe het kan, maar PROFITEER ervan... want je zou wel echt gek zijn om op een ander te gaan.... NIET reserveren maar wel (klaar) komen is dus de boodschap en men zegge het voort...

Club Gercellinos : Nr 1 in SEXPLEZIER en ja, gelukkig weten de mannen wel waarom want NIEMAND doet heter/beter !!

Lees meer…

Schrijf je in op onze nieuwsbrief